Політика

Майстер-клас з «професійного керівництва» від Ганни Сінчак: будинок у центрі міста і нова машина

Майстер-клас з «професійного керівництва» від Ганни Сінчак: будинок у центрі міста і нова машина

Мабуть, кожен з нас стикався з токсичними людьми, спілкування з якими викликає відразу як на психологічному, так і на фізичному рівнях. Позбутися впливу таких людей у повсякденному житті виходить не завжди, адже вони доволі нав’язливі та егоцентричні. Втім, є особи, які розповсюджують свою токсичність на велику кількість громадян, використовуючи своє службове становище.

Примітно, що однією з головних «фішок» таких діячів є деструктивність. Саме таким підходом, на думку багатьох мешканців Могилів-Подільського району Вінницької області, давно і впевнено відзначилася заступниця голови РДА Ганна Сінчак.

З «видатною» діяльністю пані Сінчак добре знайомі жителі Ямпільської громади. Очолюючи у 2019 році місцеву райдержадміністрацію напередодні її ліквідації, чиновниця встигла прославитися кількома гучними скандалами, а також зарекомендувала себе як майстриня самопіару, маніпуляцій та пустопорожнього критиканства.

Влаштувавши «турне» по селах, Ганна Аркадіївни мала на меті заробити бали перед виборами міського голови Ямполя. Ставка була зроблена саме на імітацію бурхливої діяльності, а не на розв’язання реальних проблем мешканців. Про це йдеться у матеріалі видання “Погляд“.

«Все для людей»

На виборах мера Ганна Сінчак програла. Втім, планів заволодіти Ямполем вона не полишила. При цьому свою любов до міста чиновниця продемонструвала в доволі дивний спосіб, зазіхнувши на майно, що роками накопичувалося й знаходилося на балансі вже ліквідованої Ямпільської РДА. Йдеться, зокрема, про автомобіль ВАЗ, десятки ноутбуків, принтерів, меблі, елементи інтер’єру. За словами очевидців це і багато іншого чи то зникло у невідомому напрямку, чи то передалося до Могилів-Подільського, однак у місцевій громаді не залишилось. Ба більше, «передача» супроводжувалася відвертим вандалізмом: люди з її оточення зносили, крушили й трощили, виривали «з м’ясом» розетки та видирали кабелі.

Цікавить те, куди поділося все перераховане вище майно, адже акту прийому-передачі так ніхто й не побачив. До слова, це вже не єдине «таємниче зникнення» чужої власності, пов’язане із Сінчак.

При цьому, як голова РДА та член ліквідаційної комісії Ямпільської РДА, вона не спромоглась провести ліквідацію установ колишньої РДА, які і дотепер «висять» у повітрі.

Будинок в центрі Ямполя і нова машина

Натомість сама діячка невтомно звітує у Facebook про свої заслуги. Вигадавши для себе амплуа захисниці громадських інтересів та викривальниці «посадових злочинів», вона тим часом не забуває й про себе. За менш як два роки свого перебування на посаді в Могилів-Подільській райдержадміністрації чиновниця побудувала маєток у центрі Ямполя. Однак шукати цю нерухомість в декларації марно, адже розташована вона на ділянці, що належить її свекрусі. Як то кажуть, не підкопатися.

Втім, «здобутки» пані Сінчак «заради дорогих ямпільчан» цим не обмежилися. Також вона спромоглася під час війни придбати авто – Peugeot 308 sw, яке коштує від 5 до 12 тисяч доларів. А це вже взагалі на межі фантастики, бо в одному зі своїх щемливих дописів заступниця голови РДА жалілася на те, що вже три місяці не отримує зарплати.

Цілком можливо, що у випадку з автівкою стало у нагоді нульове розмитнення, запроваджене державою для потреб ЗСУ і волонтерів. Як відомо, деякі громадяни вдало скористалися цією можливістю у власних корисливих цілях.

Досить показовим у контексті збагачення є давній пост Ганни Сінчак (тоді ще Андрієвської) щодо «професійного керівництва»:

Влучно написала, ніби про себе…

До слова, якщо подивитися Facebook-сторінку пані заступниці (раптом у когось з’явиться бажання почитати про її «здобутки»), то можна помітити, що вона активно займається самоцитуванням, публікуючи свої ж попередні дописи. Здебільшого дописи присвячені критиці попередників. Як «неочікувано»!

Ну що ж, після такого майстер-класу з «професійного керівництва» тепер, мабуть, слід чекати на вихід збірки крилатих висловлювань Ганни Сінчак. Адже талановита людина, талановита в усьому.

Далі буде…

Новини