Головне

ЗСУ знешкодили російську розвідувальну групу біля Времівки – Генштаб

ЗСУ знешкодили російську розвідувальну групу біля Времівки – Генштаб

Російські війська продовжують спроби наступу на Донеччині, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України вранці 15 серпня.

«У напрямку населеного пункту Времівка (Донецька область – ред.) наші воїни знешкодили розвідгрупу окупантів. Ворог вів наступальні бої у напрямку Павлівки, успіху не мав, відійшов», – йдеться в зведенні.

Російські війська намагалися вести наступ на Краматорському напрямку та активізували розвідку на Бахмутському. Вони вели наступальні бої в напрямках Соледара та Кодеми, але не мали успіху й мусили відійти.

« На Авдіївському напрямку зафіксовано обстріли поблизу Срібного, Красногорівки, Опитного, Первомайського, Новобахмутівки та Мар’їнки, а також авіаудар біля Красногорівки. З метою покращення тактичного положення окупанти вели наступальні бої у напрямку Пісків та Первомайського, успіху не мали, відійшли», – повідомляє командування.

Читайте також: Російські ресурси заявили про удар ЗСУ по базі «вагнерівців» на Луганщині

Ситуація на півночі суттєво не змінилася, російські війська вчергове обстріляли населені пункти Сумської області.

За зведенням, два російських носії крилатих ракет морського базування «Калібр» перебувають у готовності до застосування.

«Російська пропаганда продовжує брехати, вигадуючи неіснуючі перемоги і покриваючи злочини своєї армії та найманців. Тому закликаємо довіряти інформації тільки з перевірених джерел та не розповсюджувати російські фейки і дезінформацію», – додають у Генштабі.

За даними Генштабу, напередодні російські війська здійснювали спроби штурму на кількох напрямках на Донеччині, які вдалося відбити українським силам; у напрямку Бахмута підрозділи загарбників мали «частковий успіх».

Новини