Політика Публікації

Родина депутата Железняка веде бізнес в ДНР, а він намагається блокувати виплати військовим

Родина депутата Железняка веде бізнес в ДНР, а він намагається блокувати виплати військовим

Все більше випливає фактів щодо зв’язку депутата від «Голосу» Ярослава Железняка та його родини з країною-агресором. Якщо об’єднати зазначену інформацію, то стає зрозумілим, чому Ярослав намагався заблокувати виплати військовим, що означає підірвати обороноздатність України, пише CorruptUA.

Журналісти продовжують знаходити у власності його родини бізнес в окупованому Донецьку. Вони займаються будівництвом житлових і нежитлових будівель. А всі ми розуміємо, що для того аби працювати на тих територіях, варто йти на поступки тимчасовій владі і співпрацювати із ними.

Співпрацю Железняка із ворогом підтверджує і той факт, що він (ні тоді, ні зараз), ні члени його родини, жодного разу не звернулися до правоохоронних органів із заявою про захоплення їх нерухомості представниками ДНР, ФСБ чи т.і.

Незважаючи на зазначене, він розхитує суспільство своїми не підтвердженою критикою Президента України та всієї верхівки сил оборони нашої держави, чим робить чималу послугу нашому ворогу. Саме він із своїми колегами-однопартійцями блокував повернення доплат нашим військовим у 30 тисяч гривень. Аргументували вони це тим, що високі зарплати військовослужбовцям та поліцейським це дорого для країни. І це в той час, коли вони ціною власного життя виборюють незалежність країни.

«Поки наша постанова не буде розглянута в залі, спікер не має права підписати закон. А це найближчими тижнями не відбудеться через графік засідання Ради», – цинічно заявляв народний депутат Ярослав Железняк.

Підсумуємо. Його родина веде успішний бізнес в ДНР; у Верховній раді 6 скликання Ярослав Железняк працював помічником депутата Олексія Плотнікова, який представляв зрадницьку «Партію Регіонів»; нині нардеп усіляко чинить перепони нашим військовим. Очевидним є його зв’язок із РФ. Суспільство повинно зробити вірні висновки і більше ніколи не довіряти таким персонажам.