Політика Публікації

Російський слід в партії “ГОЛОС”

Російський слід в партії “ГОЛОС”

Партія “Голос” майже з самого початку своєї роботи в парламенті оточила себе скандалами.

Це й черговий відхід з політики лідера Святослава Вокарчука, й конфлікт офіційного керівництва партії з Сергієм Притулою й багато іншого. Тут потрібно відмітити, що саме Притула та Вокрачук є найбільш проукраїнськими, а й навіть анти російськими, діячами ції політсили й їх відхід від неї лише сьогодні стає дещо зрозумілим.

Справа в тому, що деяких керівників “Голосу”  тісно пов’язують у співробітництві з представниками країни-агресора.

В першу чергу мова йде про Ярослава Железняка, виходця з Донецької області, батьки якого й досі мають в ДНР функціонуючий бізнес.

Але це не єдині російські зв’язки молодого політики з рф.

Його тісно пов’язують з діяльністю бетінгових (букмекерських компаній), які мають російських засновників, працювали, а деякі й далі працюють на українському ринку. Саме через ці плідні відносини в Україня затягувався процес з накладання санкцій на них, що стало можливим, оскільки пан Железняк очолює відповідну ТСК ВРУ.

Крім того, вже під час війни стало відомо про особисті стосунки Ярослава з ще однією депутаткою ВРУ – Ольгою Коваль. 1 березня пара навіть зареєструвала офіційний шлюб. 

Тестем члена партії “Голос” став Володимир Коваль, який й досі є топ-менеджером й співвласником аграрного російського бізнесу. Тепер за допомого зятя, нагадаємо, що Железняк Ярослав, очолює й ТСК ВРУ по митним питанням, безкарно займається контрабандою українського зерна.

Беручи до уваги ці факти, стає зрозумілим, чому й Притула й Вокарчук не змогли працювати в такій проросійській атмосфері. 

Новини