Головне

Армія РФ кинула усі резерви на захоплення Луганщини – Гайдай

Армія РФ кинула усі резерви на захоплення Луганщини – Гайдай

Армія РФ кинула усі резерви на захоплення Луганщини, заявив у коментарі Радіо Свобода голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Усе, що у них є (техніка, особовий склад) просувається в нашому напрямку. У Сєвєродонецьку в зоні «промки» на «Азоті» наші захисники довгий час стримували ворога, але під постійними обстрілами там зруйновано вже дуже багато захисних споруд і, можливо, навіть, доведеться відійти на нові укріплені райони», – припускає Гайдай.

23 червня Міністерство оборони Британії з посиланням на дані своєї розвідки повідомило, що з 19 червня російські війська, ймовірно, просунулися на 5 кілометрів до південних околиць Лисичанська, та зауважило, що цим «повзучим просуванням» по околицях російські війська піддають тиску на Лисичансько-Сєвєродонецьку ділянку, однак їхні зусилля щодо досягнення глибшого оточення для захоплення західної частини Донецької області залишаються в «глухому куті».

У Генштабі ЗСУ 22 червня повідомили, що на Луганщині російські війська заволоділи населеними пунктами Лоскутівка, Рай-Олександрівка, ведуть штурмові дії з метою встановлення контролю над населеним пунктом Сиротине.