Події

падіння уламків зафіксували в чотирьох районах Київщини, є постраждалі

падіння уламків зафіксували в чотирьох районах Київщини, є постраждалі

На Київщині ⁠падіння уламків зафіксували в чотирьох районах, є постраждалі, повідомив голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«На жаль, внаслідок падіння уламків є постраждалі люди. Двох постраждалих – жінку та чоловіка з численними пораненнями кінцівок та осколковими пораненнями доставили до лікарні», – написав він у телеграмі.

За його словами, є пошкодження ліній електромереж – в одному з сіл частково відсутня електроенергія, також через падіння уламків ⁠один житловий приватний будинок та підсобне приміщення поруч зруйновані, ще 14 приватних будинків та одне авто пошкоджено.

Як повідомляють в ОВА, війська РФ вночі атакували Київщину дронами-камікадзе та крилатими ракетами, повітряна тривога тривала майже 4 години. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає.

Міський голова Броварів Ігор Сапожко повідомив, що внаслідок ракетної атаки та загоряння обʼєкту цивільної інфраструктури, постраждали двоє людей – жінка 1962 року народження та чоловік 1990 р.н. Їх госпіталізували до Броварської лікарні.

Новини