Події

У селі поблизу Бєлгорода внаслідок обстрілу загинули двоє людей – влада

У селі поблизу Бєлгорода внаслідок обстрілу загинули двоє людей – влада

У Бєлгородській області Росії двоє людей загинули внаслідок обстрілу, повідомив удень 18 березня губернатор Вʼячеслав Гладков.

За його словами, в селі Микільське Бєлгородського району після відбиття засобами ППО повітряної атаки з боку ЗСУ загинули двоє людей, ще четверо були поранені.

Гладков пише, що внаслідок прямого влучання в приватний житловий будинок загинули 17-річний хлопець і чоловік. Від поранень вони померли до приїзду швидкої допомоги. З-під завалів будинку витягли маленьку дівчинку, у неї закрита черепно-мозкова травма та переломи кінцівок. Ще троє постраждалих чоловіків від госпіталізації відмовилися.

Рятувальники продовжують розбір завалів, у будинку можуть перебувати ще дві жінки.

Руйнування зафіксовані ще в кількох населених пунктах прифронтової області.

Читайте також: «Зірвати президентські вибори в Росії» – Путін про рейди до РФ та удари по інфраструктурі

Ще 12 березня у прикордонних районах Бєлгородської та Курської областей розпочалися бої між російськими військовими та бійцями легіону «Свобода Росії», РДК та «Сибірського батальйону», які воюють на боці України та складаються переважно з громадян Росії.

Представники формувань стверджували, що їм вдалося перетнути кордон, і бої відбувалися на території Росії. Російське Міноборони це заперечувало. Відомство заявило, що військові не допустили «порушень державного кордону» та вбили кількасот «диверсантів».

Новини