Публікації

В Україні війна, а в КДКА Київської області торги адвокатськими посвідченнями

В Україні війна, а в КДКА Київської області торги адвокатськими посвідченнями

В час, коли Український Народ переживає найважчі часи незалежності, КДКА Київської області здійснює терор столичних адвокатів і чинить замовні злочини, пише Перший Бізнесовий.

Адвокатура в Україні є незалежним інститутом, але не для голови КДКА Київської області Володимира Поліщука. Посадовець замість того, щоб під час воєнної агресії захищати кордони України та авторитет держави в очах майбутніх міжнародних Європейських партнерів, займається вимаганням і розподілом адвокатських свідоцтв по містах України, вирішуючи кому займатися адвокатською діяльністю, а кому ні. Як приклад, невдаха-прокурор Шевченківської прокуратури, не склавши з ганьбою іспити у Полтавській КДКА, радо приймається КДКА Київської області за 2000 доларів США.

Натомість порядні, висококваліфіковані адвокати, які мають багаторічний успішний досвід, але відмовляються давати хабар КДКА Київської області – всупереч усім нормам закону позбавляються адвокатського посвідчення. Увесь цей безлад покривається і керівництвом ВКДКА на чолі з Вілковим. Таким чином, адвокатських посвідчень були позбавлені наступні столичні адвокати:  Криворучко Лариса, Овсянніков Віктор, Охримчук Тетяна та відомий Вовк Назарій. Без жодних обґрунтованих підстав чи обґрунтувань, сьогодні більше 500 людей залишилося без права на якісну правову допомогу. Пряме порушення Конституції України.

Це не поодинокий випадок свавілля з боку КДКА Київської області. КДКА, яка складається з «кваліфікованих» адвокатів незаконно розкриває таємницю досудового розслідування з метою долучення химерних доказів до фіктивної скарги про нібито дисциплінарний проступок адвоката.

В Кримінальний кодекс хочуть внести зміни, за якими для адвокатів, суддів та прокурорів передбачатиметься до 15 років позбавлення волі за участь у корупційних схемах.

Як повідомив президент Володимир Зеленський на нещодавньому засіданні Ради національної безпеки та оборони (РНБО) заслухали питання корупції у судовій гілці влади.

«Серед пропозицій, зокрема, посилити кримінальну відповідальність за корупційні правопорушення у сфері правосуддя і щоб це було відчутно. Від 10 до 15 років з конфіскацією майна… І щоб це стосувалося тих, хто вимагає гроші, хто бере гроші, хто тримає цю систему корупції на всіх її ланках», – зазначив Президент.

«Це стосується не лише суддів, а й інших учасників процесу: адвокатів та прокурорів. Буде віднесено до категорії тяжких злочинів і санкція за такі злочини сягатиме від 10 до 15 років», – додав Стефанчук.

Ще одним доказом упередженої і корупційної діяльності КДКА Київської області є «кришування» адвокатів, котрі координують обіг наркотиків на Київщині. Мова йде про адвокатку Семенець Ганну Леонідівну. Її адвокатська «ксіва» коштувала 5000 доларів США, яку, за нашою інсайдерською інформацією, купив чоловік-вбивця Семенець, інвестувавши таким чином ресурси в дружину. Сам Семенець зараз ховається від звинувачень про торгівлю наркотиками і вбивство людини.

Також з вершини наркотичного олімпу корупціонерів видніється і адвокат Большакова Аліна Костянтинівна, яка безпосередньо реалізовує товар, вилучений під час обушків у стінах фешенебельного столичного ресторану «Веранда на Дніпрі». Як повідомляють нам експерти, ринкова вартість за 1 грам кокаїну нині становить близько 100 доларів США. Відповідно що за декілька днів прибуткової торгівлі Большакова змогла заробити на власне адвокатське свідоцтво та адвокатські груди п’ятого розміру. Крім того, як свідчать податкові декларації, адвокат Большакова за більше 10 років не сплатила жодної копійки податків до державного бюджету. Це не дивно, адже регулярно сплачує «дань» з наркотичного доходу до КДКА Київської області.

Попри все зазначене, Большакова безпосередньо має друзів серед правоохоронних структур, саме тому й діє адвокатом від поліції, при затриманні люб’язно консультує та надає першу (в той час й останню) юридичну допомогу.

В колах столичних юристів та правоохоронців Аліну Большакову вже прозвали «адвокатом поліції». За інформацією наших джерел у поліції, Большакова під час обшуків самостійно «арештовує» речові докази, що мають відношення до злочину та перепродає у «Веранді на Дніпрі».

Хто зна, можливо у адвоката така стратегія захисту прав та інтересів клієнта. На вилучені кошти з наркоторгівлі за останній час Большакова Аліна зробила собі дві пластичні операції зі збільшення грудей. Фактично із обов’язкових атрибутів адвоката у Аліни є свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та груди п’ятого розміру.

Новини