Політика

Влада Брянської області РФ повідомила про падіння в регіоні безпілотника

Влада Брянської області РФ повідомила про падіння в регіоні безпілотника

У розташованому за кілька кілометрів від кордону з Україною місті Клинці Брянської області РФ безпілотник упав на житловий будинок, повідомив губернатор регіону Олександр Богомаз.

За його словами, постраждалих немає, у будинку вибиті вікна. В атаці Богомаз звинуватив ЗСУ. Українська сторона це не коментувала.

На початку квітня у Севську Брянської області БПЛА атакували будівлю військкомату та управління МВС. Ніхто не постраждав. Севськ розташований приблизно за 50 кілометрів від українського кордону. Тоді Богомаз також заявив, що дрони – українські.

Вчора потужний вибух стався у прикордонному Бєлгороді. Мвноборони Росії повідомило, що впала авіабомба з російського літака Су-34, що пролітав над містом. Пошкоджено будинки. Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про двох постраждалих.

Влада прикордонних з Україною російських регіонів – Білгородської, Брянської та Курської областей – регулярно повідомляє про обстріли, внаслідок яких є руйнування та жертви. Москва стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Київ обстріли не коментує.

Новини